Skip to main content

Húsafell Canyon Baths

Varmekilder - En Ægte Islandsk Oplevelse

Húsafell Canyon Baths - En Ægte Islandsk Oplevelse

 • Vest Island


 • Tilgængelighed: Året rundt

 • Varighed: ca.1,5 timer

 • Vurderet sværhedsgrad: Nem

 • Mødested: Húsafell Activity Center/Bistró parking lot, 311 Húsafell

 • Tøj: Varmt, vandtæt udendørstøj, vandrestøvler, badetøj

 • Aldersgrænse: Ingen

 • Omklædningsrum: Udstyret med brusere, toiletter

 • Inkluderet: Afslappet vandretur med lokal, engelsktalende guide, transport til og fra Hotel Húsafell, Adgang til geotermiske pools, Håndklæde

 • Max antal: 16 pax. Du kan også vælge en privat-tur, se forskellige bookingmachiner


Kort Vandring og Afslapning i de Islandske Højlande

At vandre gennem de surrealistiske landskaber i det islandske højlande efterfulgt af et afslappende bad i en geotermisk pool er en oplevelse, der indkapsler essensen af Island.

Canyon Bade
Projektet med Canyon Baths blev påtaget af de lokale fra Húsafell, som gik til store længder for at bevare hele strukturen så miljøvenlig, bæredygtig og tro mod områdets arv som muligt. Vælg mellem to geotermiske pools med varierende temperaturer på 30-41°C, hver med en spektakulær udsigt over det omkringliggende canyon, bjerge og gletsjere.

En Autentisk Islandsk Badning
Badeanlægget er bygget af lokalt indhentede, naturlige materialer såsom flagsten fra canyonens bund, og er designet til at blende sømløst ind i miljøet ved hjælp af gammeldags metoder, der skabte Snorralaug, en arvsted der stammer tilbage til det 10. århundrede. Det tilstødende badehus er lavet af genbrugte træbjælker fra området. Selv kroge i omklædningsrummet er genbrugte hestesko fra en nærliggende familiegård.

Turen til Bade
Ledet af en kyndig lokal guide på engelsk, starter denne tur med en kort køretur fra Húsafell Aktivitetscenter til stiudgangspunktet i de afsidesliggende Islandske Højlande. På denne 2-timers tur nyder vi en afslappet gåtur blandt naturlige vidundere, som ikke findes i mange guidebøger, inklusiv den spektakulære to-niveau vandfald Langifoss. Vi vil også lære om Islands praksis med vedvarende energi, krydse en iskold strøm af smeltevand fra gletsjere og se stedet for Okjökull, Islands første gletsjer der er forsvundet på grund af klimaændringer. Bemærk at ruten kan ændre sig på grund af uforudsete vejrforhold som sne, is, mudder eller vand.

Højdepunktet på vores udflugt er et dejligt bad i Húsafell Canyon Baths, et surrealistisk varmt kilde paradis, der skal ses for at tro det. Nyd en halv time med afslapning, genopladning og indånding af den rene islandske luft før turen går tilbage til Hotel Húsafell.

Bookingmuligheder
På vores hjemmeside tilbydes der to forskellige bookingmaskiner: én til almindelige billetter og én til private ture. Vælg den option, der passer bedst til dine behov, om det så er en gruppeudflugt eller en mere personlig og eksklusiv oplevelse.

Private Ture
Det er muligt at bestille private ture til badeanstalten. Så er det kun dig og din gruppe, der går med guiden til badeanstalten og har den helt for jer selv.

Se billedere fra turen


Book almindlig billet:


Book Privat:

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

Nets Logo Pos RGB preview


Find Krauma på kortet!

 • Mødested
  Húsafell Activity Center/Bistró parking lot, 311 Húsafell

 • Pick-up time:
  Der er ingen afhentning til denne tur

Se flere ture


Den Hemmelige Lagune & Den Gyldne Cirkel
Húsafell Canyon Baths
Hvammsvik
Sky Lagoon med transfer
Sky Lagoon
Naturbad & Mountain Bike
Den Blå Lagune & Den Gyldne Cirkel
Den Blå Lagune & Nordlys
Fontana Spa & Nordlys
Den Blå Lagune
Fontana Spa & Den Gyldne Cirkel
Bjórbödin
Vök natur bade
Myvatn natur bade
Krauma
Secret Lagoon
Laugarvatn Fontana
GeoSea

  Find flere aktiviteter