tel   (+45) 2398 8200

logo

Golden cirkel - snorkeling Island

kort golden  Den Gyldne Cirkel        9 ca. 9 timer med pick-up

Den Gyldne Cirkel & Snorkeling i Silfra


Den berømte Gyldne Cirkel & en snorkeltur i Silfra-kløften i Thingvellir

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Omkring 9 timer i alt med pick-up. Deraf er snorkeling er ca. 2 - 3 timer.
  • Afhentningstidspunkt: 09:00-09:30 fra jeres overnatningssted i Reykjavik.
  • Inkluderet: Kørsel frem og tilbage fra Reykjavik, Snorkeling i Silfra Kløften og den Gyldne Cirkel med guide. Tørdragt og udstyr til snorkeling.
  • Tøj: Varmt og vandtæt udendørstøj, hovedbeklædning, handsker, varmt skiundertøj, varme sokker og et sæt skiftetøj. Gode vandresko anbefales
  • Minimum alder: Minimum 12 år gammel. Værges godkendelse er nødvendig for mindreårige under 18 år.

Den Gyldne Cirkel har i lang tid været de rejsendes favoritrute, og snorkeling i Silfra-kløften er en af de mest populære aktiviteter på Island.

Turen ”Den Gyldne Cirkel” og snorkeldykning i Silfra-kløften er en fantastisk måde at bruge en dag i Island. En rundfart i små grupper og en let snorkeltur i pragtfulde omgivelser. Den fuldendte kombinationstur; betagende, naturlig skønhed, historisk betydning, geologiske vidundere, en fantastisk snorkeloplevelse og skønne eventyr i Island!

Den Gyldne Cirkel har i lang tid været de rejsendes favoritrute, og snorkeling i Silfra-kløften er en af de mest populære aktiviteter på Island lige nu. Kombinér de to og du vil have den perfekte endagstur foran dig.

Vi starter turen med Den Gyldne Cirkel. Vores første stop er ved Strokkur, den berømte, sprøjtende varme kilde der sender varmt vand højt op i luften hvert 8.-10. minut. Strokkur er at finde i det geotermiske Geysir-område, hvor den berømte store Geysir selvfølgelig også har hjemme. Selvom Geysir er stoppet med at gå i udbrud, er området stadig meget aktivt med utallige mindre varme kilder, som de besøgende kan nyde. Den sidste del af dette eventyr går til Gullfoss Vandfald. Det storslåede dobbeltvandfald er i sandhed en betagende seværdighed. Vandet, der strømmer hele vejen fra Langjökull gletsjeren og 32 meter ned til Gullfoss canyonen, demonstrerer en kraft og en storhed, der med sikkerhed vil tage vejret fra dig.

Vi vil efterfølgende bevæge os mod Þingvellir Nationalpark, hvor Silfra-kløften befinder sig. Þingvellir, der bogstaveligt talt betyder ”forsamlingsområde”, er stedet, hvor et af de første demokratiske parlamenter blev grundlagt i 930 e.Kr. Stedet har en speciel plads i alle islændinges hjerter på grund af sin historiske betydning. Derudover er Þingvellir Nationalpark en del af UNESCO’s verdensarvsliste grundet sine unikke geologiske egenskaber. En anden ting, der er med til at gøre nationalparken så unik, er, at den er beliggende i sprækkedalen mellem den Eurasiske Plade og den Nordamerikanske Plade.

Ved Silfra-kløften, hvor vi i ro og mag vil flyde i gletsjersmeltevandet, der er blevet filtreret gennem lava over næsten 50 år, før det har nået kløften. Det krystalklare vand har stort set den samme temperatur hele året rundt, så du kan nyde denne fantastiske tur i alle sæsoner. Den lave temperatur og det bemærkelsesværdigt klare vand resulterer i en sigtbarhed, der er sværd at finde nogen andre steder i verden. Snorkelturen fører dig til fire af Silfra-kløftens hovedsektioner; Silfras Dybe Revne, Silfra Hallen, Silfra Katedralen og Silfra Lagunen. De utallige nuancer af blå og grøn, der kan ses gennem hele turen, vil med sikkerhed få dig til at tabe vejret.

Se Billeder fra Den Gyldne Cirkel & Snorkeling

Strokkur Island
Gullfoss vandfald Island
Thingvellir Island
Strokkur Gejser Island
Snorkling i Silfra
Snorkeling Silfra søen
Snorkeling Silfra Thingvellir Island
Thingvellir
Snorkeling Island
Snorkeling Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy