Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Den Gyldne Cirkel & Snorkeling

Den Gyldne Cirkel og snorkling er to favoritter i Island

Den Gyldne Cirkel & Snorkling Island

 • Den Gyldne Cirkel


 • Tilgængelighed: Året rundt

 • Varighed: 9 timer med pick-up fra Reykjavik (Deraf er snorkeling er ca. 2 - 3 timer)

 • Vurderet sværhedsgrad: Moderat

 • Afhentningstid: ca. 1 time før turstart, fra Reykjavik

 • Tøj: Varmt og vandtæt udendørstøj, hovedbeklædning, handsker, varmt skiundertøj, varme sokker og et sæt skiftetøj. Gode vandresko anbefales

 • Min/max vigt: 45 kg-120 kg (for snorkeling)

 • Min/max højde: 150 cm-200 cm (for snorkeling)

 • Aldersgrænse: 12 år. OBS. Børn under 18 år skal være ledsaget af en voksen

 • Inkluderet: Kørsel frem og tilbage fra Reykjavik, Snorkeling i Silfra Kløften og den Gyldne Cirkel med guide. Tørdragt og udstyr til snorkeling.


Den berømte Gyldne Cirkel & en snorkeltur i Silfra-kløften i Thingvellir

Den Gyldne Cirkel har i lang tid været de rejsendes favoritrute, og snorkeling i Silfra-kløften er en af de mest populære aktiviteter på Island.
Turen ”Den Gyldne Cirkel” og snorkeldykning i Silfra-kløften er en fantastisk måde at bruge en dag i Island. En rundfart i små grupper og en let snorkeltur i pragtfulde omgivelser. Den fuldendte kombinationstur; betagende, naturlig skønhed, historisk betydning, geologiske vidundere, en fantastisk snorkeloplevelse og skønne eventyr i Island!

Den Gyldne Cirkel har i lang tid været de rejsendes favoritrute, og snorkeling i Silfra-kløften er en af de mest populære aktiviteter på Island lige nu. Kombinér de to og du vil have den perfekte endagstur foran dig.

Vi starter turen med Den Gyldne Cirkel. Vores første stop er ved Strokkur, den berømte, sprøjtende varme kilde der sender varmt vand højt op i luften hvert 8.-10. minut. Strokkur er at finde i det geotermiske Geysir-område, hvor den berømte store Geysir selvfølgelig også har hjemme. Selvom Geysir er stoppet med at gå i udbrud, er området stadig meget aktivt med utallige mindre varme kilder, som de besøgende kan nyde. Den sidste del af dette eventyr går til Gullfoss Vandfald. Det storslåede dobbeltvandfald er i sandhed en betagende seværdighed. Vandet, der strømmer hele vejen fra Langjökull gletsjeren og 32 meter ned til Gullfoss canyonen, demonstrerer en kraft og en storhed, der med sikkerhed vil tage vejret fra dig.

Vi vil efterfølgende bevæge os mod Þingvellir Nationalpark, hvor Silfra-kløften befinder sig. Þingvellir, der bogstaveligt talt betyder ”forsamlingsområde”, er stedet, hvor et af de første demokratiske parlamenter blev grundlagt i 930 e.Kr. Stedet har en speciel plads i alle islændinges hjerter på grund af sin historiske betydning. Derudover er Þingvellir Nationalpark en del af UNESCO’s verdensarvsliste grundet sine unikke geologiske egenskaber. En anden ting, der er med til at gøre nationalparken så unik, er, at den er beliggende i sprækkedalen mellem den Eurasiske Plade og den Nordamerikanske Plade.

Ved Silfra-kløften, hvor vi i ro og mag vil flyde i gletsjersmeltevandet, der er blevet filtreret gennem lava over næsten 50 år, før det har nået kløften. Det krystalklare vand har stort set den samme temperatur hele året rundt, så du kan nyde denne fantastiske tur i alle sæsoner. Den lave temperatur og det bemærkelsesværdigt klare vand resulterer i en sigtbarhed, der er sværd at finde nogen andre steder i verden. Snorkelturen fører dig til fire af Silfra-kløftens hovedsektioner; Silfras Dybe Revne, Silfra Hallen, Silfra Katedralen og Silfra Lagunen. De utallige nuancer af blå og grøn, der kan ses gennem hele turen, vil med sikkerhed få dig til at tabe vejret.

Se billeder Snorkling & Den Gyldne Cirkel


Se video fra Snorkling Silfra


 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested:
  Denne tur er med afhentning fra Reykjavik.

 • Pick-up: 1 time før turstart, fra Reykjavik

Se flere ture


Snorkling Silfra
Dykning Silfra
Strýtan Dagstur
Snorkeling & Den Gyldne Cirkel

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.