tel   (+45) 2398 8200

logo

golden cirkel2 1270

kort golden  Golden Cirkel området   8 ca. 8 timer   

Den Gyldne Cirkel & Fridheimar


Guidet bustur til den Gyldne Cirkel & Fridheimar i Island

Turen tilbydes i perioden: Hele året

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: ca. 8 timer
  • Afgange: kl:9:00
  • Afhentning: Afhentning 30 min før afgang til dit hotel i Reykjavik
  • Inkluderet: Guided bustur til Den Gyldne Cirkel & Fridheimar i Island. NB. Guidet på engelsk hele året rundt. Guidet på Scandinavisk fredag hele året rundt.
  • Husk at medbringe: Husk at have tøj på, der passer til vejret
  • Minimum alder: ingen minimun alder

Oplev Islands største Seværdigheder på en dagstur

Den Gyldne Cirkel giver dig mulighed for at besøge nogle af Islands mest pragtfulde seværdigheder: Geysir geotermiske område, Gullfoss vandfaldet og UNESCO området Þingvellir National Park. På turen vil du også lære om landets plantevækst, som ikke får særlig meget dagslys det meste af året.

Geysir Geotermiske område ligger i syd Island, i nærheden af Laugarvatn sø. Området er opkaldt efter den største og mest dominante gejser, Geysir, som også har givet navnet til alle gejsere i verden. Den største attraktion her er den aktive gejser Strokkur, som skyder op en søjle af vand op til 30 meter op i luften.

Gullfoss er en af de mest berømte vandfald i Island. Vandfaldet er en del af gletsjerfloden Hvítá og falder ned i en 62-meter dyb bjergkløft. I den første del af det tyvende århundrede, var der ideer til hvordan man kunne bruge vandfaldet til at generere elektricitet, men heldigvis blev det aldrig til noget.

UNESCO området Þingvellir National Park er både geologisk og historisk signifikant. Þingvellir var nemlig locationen for det ældste parlament i verden, Alþingi, men det er også stedet hvor man kan se den midt-atlantiske ryg over jorden. Den Eurasiske og den Nord-amerikanske tektoniske plade trækker sig hvert år et par centimeter fra hinanden.

Friðheimar drivhus og kultiverings center er en af Islands største drivhuse. På turen vil vi lære om magien bag det at dyrke lækre, pesticide-frie tomater, ved hjælp af den geotermiske varme, som Island har i overflod. Friðheimar bruger rent Islandsk vand og får hjælp fra omkring 600 humlebier til at bestøve tomaterne.

Se Billeder fra Den Gyldne Cirkel og Fridheimar

Den Gyldne Cirkel Express
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana
Den Gyldne Cirkel - Fontana

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy