tel   (+45) 2398 8200

logo

gletsjer glaciale vidundere

kort sudurstrond  Skaftafell Nationalpark       3 ca. 3 - 3,5 timer

Glaciale Vidundere - Nem tur på en gletsjer i Skaftafell


Gletsjervandring med afgang fra Skaftafell ved Vatnajökull Nationalpark. Bestseller tur!

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  svaerdighedsgrad nem  Nem
  • Varighed: Cirka 3 - 3,5 timer.
  • Mød os på stedet: Afgang er fra Skaftafell booking center (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik. De nærmest liggende byer fra Skaftafell er Kirkjubæjarklaustur, 69km til vest og Höfn, 130km til øst.
  • Inkluderet: Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer gear.
  • Tøj: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet.
  • Minimum alder: 8 år

Gletsjer vandretur fra Skaftafell

Denne populære tur er perfekt til dem som leder efter et hurtigt men betagende eventyr, fyldt med en bred vifte af interesser. Vores berømte busser kører fra Skaftafell Nationalpark flere gange om dagen og er specielt kendte for den naturskønne tur til Virkisjökull gletsjeren som tager små 15 minutter. På vejen vil vi se imponerende bjerge som danner den sydlige kant af Vatnajökull gletsjeren.
Dette er en fantastisk introduktion til denne unikke og fascinerende verden af is, som tager os gennem de spektakulære men let tilgængelige veje på Virkisjökull gletsjeren. Vi starter med en kort gåtur langs med  gletsjerdalen, hvor guiden vil forklare om de unikke særpræg som præger de afsiddesliggende stier ved gletsjerne Falljökull og Virkisjökull og deres omgivelser.

Når vi ankommer til udkanten af Virkisjökull gletsjeren vil vi påsætte og fastspænde vores steigeisen og påbegynde turen op ad de isbelagte men nemt tilgængelige skråninger. På vores vej vil vi opleve fantastiske isformationer og gletsjerspalter, som vil give os indsigt i deres skabelse og hvordan gletsjeren hele tiden omformer sig selv. Vi vil nærme os det ærefrygtindgydende isvandfald, som vi kommer til at opleve på nærmeste hold, hvor vi kan se hvordan det ældgamle is på stoisk vis falder flere hundrede meter af bjergets top, for derefter langsomt at flyde mod havet, en rejse som det dog aldrig vil gennemføre pga den globale opvarmning, som langsomt smelter den.

- Bemærk
Robuste vandrestøvler, vandtæt jakke og bukser kan lejes og betales for online.

Se Billeder fra Gletsjertur Gletciale Vidundere

gletsjertur fra Skaftafell
oplev gletsjer i Island
Glaciale Vidundere
Glaciale Vidundere-4
Glaciale Vidundere-5
Gletsjertur Island
Glaciale Vidundere-7
Glaciale Vidundere-8
Glaciale Vidundere-9
Glaciale Vidundere-10

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy