Loading...
logo

gletsjertur grand slam

kort sudurstrond Skaftafell National Park       8 ca. 8 timer

Gletsjer Grand Slam - Glacier Lagoon


Oplev højdepunkterne af Vatnajökull national park med en gletsjer vandretur og både tur gennem tårnene isbjerge.

Turen tilbydes fra 16.05 - 30.09

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Omkring 8 timer .
  • Mødes på stedet: Afgang er fra Skaftafell booking center (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik. De nærmest liggende byer fra Skaftafell er Kirkjubæjarklaustur, 69km til vest og Höfn, 130km til øst.
  • Inkluderet: Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer udstyr, gletsjer lagune både tur.
  • Tøj: Husk at medbringe: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet.
  • Minimum alder: 10 år

Gletsjer vandretur og Glacier Lagoon

- Flere detaljer

Tilmeld dig og se hvorfor gletsjer Grand Slam er vores populæreste gletsjer tur. Du får muligheden for at besøge den betagende og inspirerende natur som Vatnajökull National park har at tilbyde.


Vi starter med en fantastik introduktion af den unikke, spændende verden af is, gennemgang af spektakulære men nemme sti ved Virkisjökull Gletsjer. Vi tager en kort gåtur hen ad gletsjer dalen hvor din guide vil forklare de unikke kendetegn af Fjalljökull og Virkisjökull gletsjer og deres omgivelser. Når vi ankommer til udkanten af Virkisjökull gletsjer tager vi vores gletsjer udstyr på og finder vi vej op den isnede men nemt tilgængelige skråninger. På vores vej vil vi opleve utrolige is formationer og sprækker, vi får belært hvordan gletsjeren bliver dannet og hvordan den forsætter med at forandre sig selv hele tiden. Vi vil nærme os den ærefrygtindgydende isfald, se hvordan den ældgamle is falder hundredvis af meter fra toppen af bjerget og langsomt flyder mod havet, en rejse den aldrig vil fuldføre fordi at den globale opvarmning fremskynder dens smeltning og dens langsomme tilbagetrækning.


Efter vores gletsjer udforskning, skal du rejse på egen hånd til den afsondret (og lokales favorit) Fjallsárlón glacier lagoon. Her tager du en fantastisk 45minutter Zodiac både tur, igennem de mange store isbjerge som er Europas største isbjerge masser. Din Fjallsárlón guide tager dig på en rejse tilbage til tiden. Kom og lær om historien og formationen af lagunen og alle dem der har beboet det her smukke landskab.
Det er med sikkert den ultimative ISland eventyr, fyldt med udforskning, eventyr og uforglemmeligt udsigt.
Note
Robuste vandresko og regntøj kan lejes og betales for online.

Se Billeder fra Gletsjertur Grand Slam

gletsjertur-Grand-Slam-1
gletsjertur-Grand-Slam-2
gletsjertur-Grand-Slam-3
gletsjertur-Grand-Slam-4
gletsjertur-Grand-Slam-5
gletsjertur-Grand-Slam-6
gletsjertur-Grand-Slam-7
gletsjertur-Grand-Slam-8
gletsjertur-Grand-Slam-9
gletsjertur-Grand-Slam-10

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

Travel Nord rejser til Island

DIBS checkout kombo horizontal 03