Loading...

 

tel   (+45) 2398 8200

logo

gletsjertur grand slam

kort sudurstrond Skaftafell National Park       8 ca. 8 timer

Gletsjer Grand Slam - Glacier Lagoon og gletsjer vandring


Oplev højdepunkterne af Vatnajökull national park med en gletsjer vandretur og bådtur gennem tårnene isbjerge

Turen tilbydes fra april - sept

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Omkring 8 timer .
  • Mødes på stedet: Afgang er fra Fjallsárlón glacier lagoon. Vi starter denne tur ved Fjallárslón gletsjer lagune, med en 45 min Zodiac båd tur.  Derefter skal du køre selv til Skaftafell booking center for gletsjervandring (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik.
  • Mødetid: 30 min før turens start-
  • Inkluderet: Gletsjer lagune bådtur. Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer udstyr.
  • Tøj: Husk at medbringe: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet. Robuste vandresko og regntøj kan lejes og betales på stedet.
  • Minimum alder: 8 år

Glacier Lagoon og Gletsjer vandretur

Tilmeld dig og se hvorfor gletsjer Grand Slam er en af vores mest populære gletsjer tur. Du får muligheden for at besøge den betagende og inspirerende natur som Vatnajökull National park har at tilbyde.

Vi starter vores eventyr ved Fjallsárlón glacier lagoon (lokales favorit sted) . Her tager du en fantastisk 45 minutter Zodiac både tur, igennem de mange store isbjerge som er Europas største isbjerge masser. Din Fjallsárlón guide tager dig på en rejse tilbage til tiden. Kom og lær om historien og formationen af lagunen og alle dem der har beboet det her smukke landskab.

Efter sejlturen på gletsjer lagunene, skal du rejse på egen hånd til Skaftafell.

I Skaftafell starter vi med en fantastik introduktion af den unikke, spændende verden af is, gennemgang af spektakulære men nemme sti ved Virkisjökull Gletsjer. Vi tager en kort gåtur hen ad gletsjer dalen hvor din guide vil forklare de unikke kendetegn af Fjalljökull og Virkisjökull gletsjer og deres omgivelser. Når vi ankommer til udkanten af Virkisjökull gletsjer tager vi vores gletsjer udstyr på og finder vi vej op den isnede men nemt tilgængelige skråninger. På vores vej vil vi opleve utrolige is formationer og sprækker, vi får belært hvordan gletsjeren bliver dannet og hvordan den forsætter med at forandre sig selv hele tiden. Vi vil nærme os den ærefrygtindgydende isfald, se hvordan den ældgamle is falder hundredvis af meter fra toppen af bjerget og langsomt flyder mod havet, en rejse den aldrig vil fuldføre fordi at den globale opvarmning fremskynder dens smeltning og dens langsomme tilbagetrækning.
 
Det er med sikkerhed det ultimative Islands eventyr, fyldt med udforskning og en uforglemmeligt udsigt.

Robuste vandresko og regntøj kan lejes og betales på stedet.

Se Billeder fra Gletsjertur Grand Slam

gletsjertur-Grand-Slam-1
gletsjertur-Grand-Slam-2
gletsjertur-Grand-Slam-3
gletsjertur-Grand-Slam-4
gletsjertur-Grand-Slam-5
gletsjertur-Grand-Slam-6
gletsjertur-Grand-Slam-7
Fjallsárlón glacier lagoon
gletsjer lagune Island
Fjallsárlón Island

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

Travel Nord rejser til Island

DIBS - Payments made easy