Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Gletsjer Grand Slam

Gletsjertur i Vatnajökull Nationalpark

Gletsjer Grand Slam - Glacier Lagoon og gletsjer vandring

 • Syd Island


 • Tilgængelighed: 01.05 - 30.10

 • Varighed: 8 timer

 • Vurderet sværhedsgrad: Moderat

 • Mødested: Afgang er enten fra Fjallsárlón gletsjer lagune eller Jökulsárlon gletsjer lagune (afhænger af hvilken tur du vælger). Vi starter denne tur ved Fjallárslón/Jökulsarlon, med en 45 - 60 min Zodiac båd tur. Derefter skal du køre selv til Skaftafell booking center for gletsjervandring (gråt hus med tørv tag).

 • Tøj: Varmt tøj og godt fodtøj, også om sommeren. Husk, det er en gletsjer! (Vandtætte sko, varme sokker, jakke, hue og handsker, solbriller anbefales)

 • Aldersgrænse: 8 år

 • Inkluderet: Guidet gletsjerlagunebådtur på Jökulsárlón eller Fjallsárlón og guidet gletsjervandring med specialiseret udstyr.

 • OBS. Vælg venligst om du ønsker bådturen på Jökulsárlon eller Fjallsárlon. Se forskellige bookingmaskiner for hver tur.


Glacier Lagoon og Gletsjer vandretur - Fantastisk gletsjer eventyr på Island

Oplev højdepunkterne af Vatnajökull national park med en gletsjer vandretur og bådtur gennem tårnene isbjerge

Book turen og se hvorfor gletsjer Grand Slam er en af vores mest populære gletsjer ture. Du får muligheden for at besøge den betagende og inspirerende natur som Vatnajökull National park har at tilbyde.

Vi starter vores eventyr med en gletsjer lagune bådtur. Her kan du vælge mellem de to gletsjerlaguner: Jökulsárlón eller Fjallsárlón.
Jökulsárlón er en enormt stor og smuk lagune som fører ud i havet. Her kan i se de kæmpe store isbjerge flyde rundt i det klare vand.
Fjallsárlón gletsjer lagune er en mindre kendt lagune og et af de lokales favorit steder. Denne lagune er ikke lige så stor som Jökulsárlón, og har heller ikke lige så klart vandt. Du kan vælge mellem de to laguner når du booker turen i vores booking system her på siden.

Når du ankommer til den valgte lagune, tager du en fantastisk 45 - 60 minutters Zodiac bådtur, igennem de mange store isbjerge. Her oplever du at komme helt tæt på de hvide og blå iskæmper. Din gletsjer guide tager dig på en rejse tilbage i tiden. Kom og lær om historien og formationen af lagunen og alle dem der har beboet det her smukke landskab.

Efter sejlturen på gletsjerlagunen, skal du rejse i egen bil til Skaftafell (ca. 45 - 60 min). Her kan du nyde frokost (ikke inkluderet) inden I møder jeres guide for gletsjervandring.

I Skaftafell starter vi med en introduktion af den unikke og spændende verden af is (Glaciale Vidundere). I får en gennemgang af de spektakulære, men nemme stier ved Falljökull Gletsjer. Vi tager en kort gåtur hen ad gletsjerdalen hvor din guide vil forklare de unikke kendetegn af Falljökull og Virkisjökull gletsjer og deres omgivelser. Når vi ankommer til udkanten af Falljökull gletsjer tager vi vores gletsjerudstyr på og derefter finder vi vej op de isede, men nemt tilgængelige skråninger. På vores vej vil vi opleve utrolige is-formationer og sprækker. Vi får lært hvordan gletsjeren bliver dannet og hvordan den forsætter med at forandre sig selv hele tiden. Vi vil nærme os det ærefrygtindgydende isfald. Se hvordan den ældgamle is falder hundredvis af meter fra toppen af bjerget og langsomt flyder mod havet, en rejse den aldrig vil fuldføre fordi at den globale opvarmning fremskynder dens smeltning og dens langsomme tilbagetrækning.

Det er med sikkerhed det ultimative Islands eventyr, fyldt med udforskning og en uforglemmelig udsigt over Skaftafell Nationalpark.

Robuste vandresko og regntøj anbefales. Det kan også lejes og betales på stedet.

Se billeder fra Gletsjer Grand Slam


Gletsjer vandring & Fjallsárlón:


Gletsjer vandring & Jökulsárlón:

 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested: Fjallsárlón gletsjer lagune eller Jökulsárlon gletsjer lagune (afhænger af hvilken tur du vælger). venligst vær der 30 min inden turen starter

 • Pick-up:
  Denne tur er ikke med afhentning

Se flere ture


Gletsjer Experience
Glaciale Vidundere
Gletsjer Explorer
Blue Ice
Gletsjer Grand Slam
Gletsjertur Snæfellsjökull

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.