tel   (+45) 2398 8200

logo

gletsjertur grand slam

kort sudurstrond Skaftafell National Park       8 ca. 8 timer

Gletsjer Grand Slam - Glacier Lagoon og gletsjer vandring


Oplev højdepunkterne af Vatnajökull national park med en gletsjer vandretur og bådtur gennem tårnene isbjerge

Turen tilbydes fra april - sept

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Moderat
  • Varighed: Omkring 8 timer i alt inklusive kørsel og forberedelse. sejlturen er ca. 1 time (enten Fjallsárlón eller Jökulsárlón). Gletsjervandring er ca 3 timer i alt. ca. 1,5 - 2 timer på isen.
  • Mødes på stedet: Afgang er enten fra Fjallsárlón gletsjer lagune eller Jökulsárlon gletsjer lagune. Vi starter denne tur ved Fjallárslón/Jökulsarlon gletsjer lagune, med en 45 - 60 min Zodiac båd tur.  Derefter skal du køre selv til Skaftafell booking center for gletsjervandring (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik.
  • Mødetid: 30 min før turens start.
  • Inkluderet: Gletsjer lagune bådtur. Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer udstyr.
  • Tøj: Husk at medbringe: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet. Robuste vandresko og regntøj kan lejes og betales på stedet.
  • Minimum alder: 8 år

Glacier Lagoon og Gletsjer vandretur - Fantastisk gletsjer eventyr på Island

Book turen og se hvorfor gletsjer Grand Slam er en af vores mest populære gletsjer tur. Du får muligheden for at besøge den betagende og inspirerende natur som Vatnajökull National park har at tilbyde.

Vi starter vores eventyr med en gletsjer lagune bådtur. Her kan du vælge mellem de to gletsjerlaguner: Jökulsárlón og Fjallsárlón. Jökulsárlón er en enormt stor og smuk lagune som fører ud i havet. Her kan i se de kæmpe store isbjerge flyde rundt i det klare vand.
Fjallsárlón gletsjer lagune er en mindre kendt lagune og et af de lokales favorit steder. Denne lagune er ikke lige så stor som Jökulsárlón, og har heller ikke lige så klart vandt. Du kan vælge mellem de to laguner når du booker turen i vores booking system her på siden.

Når du ankommer til den valgte lagune, tager du en fantastisk 45 - 60 minutters Zodiac bådtur, igennem de mange store isbjerge. Her oplever du at komme helt tæt på de hvide og blå iskæmper. Din gletsjer guide tager dig på en rejse tilbage i tiden. Kom og lær om historien og formationen af lagunen og alle dem der har beboet det her smukke landskab.

Efter sejlturen på gletsjerlagunen, skal du rejse i egen bil til Skaftafell (ca. 45 - 60 min). Her kan du nyde frokost (ikke inkluderet) inden I møder jeres guide for gletsjervandring.

I Skaftafell starter vi med en introduktion af den unikke og spændende verden af is (Glaciale Vidundere). I får en gennemgang af de spektakulære, men nemme stier ved Falljökull Gletsjer. Vi tager en kort gåtur hen ad gletsjerdalen hvor din guide vil forklare de unikke kendetegn af Falljökull og Virkisjökull gletsjer og deres omgivelser. Når vi ankommer til udkanten af Falljökull gletsjer tager vi vores gletsjerudstyr på og derefter finder vi vej op de isede, men nemt tilgængelige skråninger. På vores vej vil vi opleve utrolige is-formationer og sprækker. Vi får lært hvordan gletsjeren bliver dannet og hvordan den forsætter med at forandre sig selv hele tiden. Vi vil nærme os det ærefrygtindgydende isfald. Se hvordan den ældgamle is falder hundredvis af meter fra toppen af bjerget og langsomt flyder mod havet, en rejse den aldrig vil fuldføre fordi at den globale opvarmning fremskynder dens smeltning og dens langsomme tilbagetrækning.

Det er med sikkerhed det ultimative Islands eventyr, fyldt med udforskning og en uforglemmelig udsigt over Skaftafell Nationalpark.

Robuste vandresko og regntøj anbefales. Det kan også lejes og betales på stedet.

Se Billeder fra Gletsjertur Grand Slam

gletsjertur-Grand-Slam-1
gletsjertur-Grand-Slam-2
gletsjertur-Grand-Slam-3
gletsjertur-Grand-Slam-4
gletsjertur-Grand-Slam-5
gletsjertur-Grand-Slam-6
gletsjertur-Grand-Slam-7
Fjallsárlón glacier lagoon
gletsjer lagune Island
Fjallsárlón Island

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy