tel   (+45) 2398 8200

logo

gletsjer explorer banner

kort sudurstrond  Skaftafell Nationalpark        5 ca. 5 timer

Gletsjer Explorer - Vatnajøkull og Fjalljøkull


Gletsjertur med afgang fra Skaftafell - Vatnajøkull og Fjalljøkull

Med steigeisen (pigsko) på fødder og en isøkse i hånden, kommer du tæt på den ældgamle is formation fra Europas største gletsjer.

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Cirka 5 - 5,5 timer.
  • Mød os på stedet: Afgang er fra Skaftafell booking center (gråt hus med tørv tag). Skaftafell ligger 327km (203 miles) fra Reykjavik. De nærmest liggende byer fra Skaftafell er Kirkjubæjarklaustur, 69km til vest og Höfn, 130km til øst.
  • Møde tidspunkt: 30 minutter før turens start
  • Inkluderet: Guidede gletsjer vandretur med en certificeret gletsjer guide og specialiseret gletsjer gear.
  • Tøj: varmt udendørs tøj, regntøj, hue og handsker. Gode vandresko er anbefalet. Note: Robuste vandresko og regntøj kan lejes.
  • Minimum alder: 14 år

Gletsjer vandretur adventure i Island

Vi tager ud på gletsjeren Falljøkull, en af de mest imponerende gletsjer tunger fra gletsjeren Vatnajøkull. Vi tager en inspirerende gåtur langs en snuet sti gennem det dramatiske evigt skiftende landskab skabt af gletsjeren. Ved ankomst, ved gletsjer tungen, tager vi steigeisen på hvor guiden leder dig af sted. Her får du lov til at udforske det imponerende terræn, og gå igennem et vidunderland af is formationer.

Du vil nyde det lange, betagende panoramaudsigt af de omgivende bjerge og de kæmpe gletsjer sprækker. Afhængigt af gletsjeren tilstand vil vi gå ind på den barske og kaotiske gletsjer som er konstant i bevægelse. Forstil dig at stå på den en æld gamle is og mærke den bevæge sig mod havet.
Denne tur giver dig rig mulighed for at få fantastiske billeder og for at opnå en dybere forståelse af den storslåede gletsjer og hvordan den konstant er i bevægelse og ændres hver dag.
Tjek også vores populære tur til Skaftafell, Gletsjer Grand Slam, hvor du får en kombination af gletsjer vandretur og bådtur på en gletsjer lagune.

Se Billeder fra Gletsjer Explorer

Gletsjer-Explorer-1
Gletsjer-Explorer-2
Gletsjer-Explorer-3
Gletsjer-Explorer-4
Gletsjer-Explorer-5
Gletsjer-Explorer-6
Gletsjer-Explorer-7
Gletsjer-Explorer-8
Gletsjer-Explorer-9
Gletsjer-Explorer-10

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy