tel   (+45) 2398 8200

logo

gletsjer blue ice1270

kort solheimajokull  Sólheimajökull       5 11 ca. 5 eller 11 timer

Blue Ice -  Isklatring Sólheimajökull


Gletsjer vandretur og Isklatring i særklasse med eller uden pick-up i Reykjavik

Gå på opdagelse i en labyrint af høje frosne isformationer! Du vælger med eller uden pick-up fra Reykjavik.

Turen tilbydes hele året rundt

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Mere Svær
  • Varighed: Cirka 11 timer med pick-up fra Reykjavik, og ca 5 timer, hvis du møder os på stedet.
  • Opsamlingstidspunkt ved hotellet: Hvis du har valgt transport, så vær venligst klar 30 min før turens start ved din indkvartering i Reykjavík og bemærk at det kan tage op til 30 minutter før vi ankommer. Ved du ikke hvor du skal overnatte? Vær ikke bekymret, vælg blot "bliver annonceret" under opsamlingssted og vend tilbage til os når du har flere detaljer.
  • Mød os på stedet: Hvis du har valgt at mødes med os på stedet, så vær venligst klar 30 min før afgang på parkeringspladsen ved Sólheimajökull. Afstanden fra Reykjavík er cirka 164 km / 101 miles. 63°31’00.48″N, 19°22’00.12W(WGS84)
  • Inkluderet: Vandretur på Sólheimajökull gletsjeren med certificeret gletsjerguide, en valgfri introduktion til isklatring med alt specialudstyret inkluderet; klatresele, gletsjer steigeisen, hjelm og andet klatreudstyr. Stop ved vandfaldet Skogarfoss og Seljanlandsfoss hvis du har valgt pick-up fra Reykjavik.
  • Tøj: Varmt tøj til udendørs brug, vandtæt jakke og bukser, hovedbeklædning og handsker. Gode vandrestøvler er anbefalet. Robuste vandrestøvler, vandtæt jakke og bukser kan lejes når du bestiller turen eller ved ankomst til stedet.
  • Minimum alder: 14 år

Blå Is og Island - Gletsjer vandretur og Isklatring

Turens højdepunkter:
Gletsjeren Sólheimajökull
Skógafoss vandfald (hvis du har valgt pick-up fra Reykjavik)
Seljarlandsfoss vandfald (hvis du har valgt pick-up fra Reykjavik)
Isklatring (valgfrit)
Vandretur på gletsjeren

Denne tur giver dig muligheden for at vandre og isklatre på den umålelige og fantastiske gletsjer Sólheimajökull. Sólheimajökull er en udløbsgletsjer af Mýrdalsjökull gletsjeren, som er Islands 4. største gletsjer. Gletsjerens tunge er en robust, rå og evigt skiftende region af ældgammelt frossen vand; i sandhed et fænomenalt sted. På 'Blå Is' isklatring turen vil vi udforske de hullede gletsjersprækker ved udløbsgletsjeren og vi får mulighed for at teste vores isklatringsevner. Med dens fantastiske isformationer, jordfaldshuller og takkede kamme, er Sólheimajokull et uforglemmeligt sted at tilbringe sin dag. Vi forsyner dig med alle de værktøjer du måtte få brug for under dit ophold på gletsjeren: isøkser, steigeisen, hjelme og sikkerhedsliner og selvfølgelig sørger vi for at du altid er i sikkerhed på isen.

Hvis ud har valgt pick-up fra Reykjavik: På vores hjemtur til Reykjavík gør vi holdt ved de smukke vandfald, Skógafoss og Seljarlandsfoss.

Se Billeder fra Gletsjertur Blue Ice

Gletsjertur-Blue ice1
Gletsjertur-Blue ice2
Gletsjertur-Blue ice3
Gletsjertur-Blue ice4
Gletsjertur-Blue ice5
Gletsjertur-Blue ice6
Gletsjertur-Blue ice7
Gletsjertur-Blue ice8
Gletsjertur-Blue ice9
Gletsjertur-Blue ice10

 

Se Alle ture i Katogorierne Isgrotter / Gletsjerture

 

 

logo

DIBS - Payments made easy