tel   (+45) 2398 8200

logo

hornstrandir panorama vandretur island

kort isafjordur  Isafjordur         11 ca. 11 timer

Hornstrandir Panorama - Vandretur i Island


Vandretur i Island til Hornstrandir naturpark på Vestfjordene.

Turen tilbydes i perioden:  juni - sept

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mellem  Mellem
  • Varighed: Omkring 11 timer. Kræver fysisk god form.
  • Mødes på stedet: Aðalstræti 17, 400 Isafjordur.  Du skal være der halv time før turens start.
  • Inkluderet: Guidet vandretur, bådtur, hjemmelavet mad på gården
  • Husk at medbringe: Snacks, vandrestøvler, varmt tøj, vandtæt jakke og bukser samt en rygsæk.
  • Minimum alder: 12 år

På denne vandretur i Island kommer man helt tæt på den flotte natur på vestfjorderne, hvor der er utrolig flotte udsigter i alle retninger

På Hornstandir i Island, finder man en meget spektakulær og anderledes natur. Her er du helt tæt på den Arktiske cirkle, hvor den eneste vej dertil, er med båd, da det er så langt fra beboede områder. Området er meget isoleret og har fra halvtredserne været ubeboet, hvilket betyder at man finder en ren natur, som er helt uberørt og barsk.
Dette er den perfekte dagstur til at udforske Hornstrandir. På vandreturen kommer man helt tæt på den flotte natur på halvøen, hvor der er utrolig flotte udsigter i alle retninger. Her kommer man også til at opleve det dyreliv, som findes i området, bl.a den Arktiske vilde ræv, der er meget nysgerrig når der er besøgende. På vandreturen kommer vi til at stoppe ved en gammel landejendom, hvor vi spiser meget smagfuld hjemmelavet mad. Denne flotte gamle landejendom er fra 1921 og er meget traditionel for Island og er totalt renoveret og bevaret i den oprindelige stil.

Mødestedet på turen er ved Adalstræti 17 ( i midtbyen). Her gennemgår vi vores dagsplan, og snakker om hvad vi kan forvente at se og opleve på turen. Vi sejler derefter med Bjarnarnes færgen fra Isafjordur havn. På seljturen kommer vi til at opleve en meget smuk udsigt over bjerge og høje klipper. Vi sejler til havnen ved Ardalir fjord. Her starter vores vandretur i en meget smuk natur med utrolige udsigter over fjorde og bjerge. Undervejs stopper vi, hvor vi hviler, og spiser vores madpakker. Sent om eftermiddagen kommer vi hen til den gamle landejendom Kviar, hvor vi slapper af og spiser et godt måltid i afslappende omgivelser.
Herefter bliver vi hentet igen inden bådturen tilbage til Isafjordur. Vi er i Isafjordur ca. 20:00

Se billeder fra Hornstrandir Panorama

Isafjordur vandretur
Hornstrandir vandreferie
vandretur Island
vandretur vestfjorderne Island
Hornstrandir Panorama
Island vandreferie
polarræv i Island
vandreferie Island
vandretur vest Island
vandring Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy