tel   (+45) 2398 8200

logo

hornvik vandretur island

kort isafjordur  Isafjordur         duration 2 dager

Hornvik 2 dages vandretur i Island


Helt fantastisk vandretur i Island til dem som elsker den vilde natur og dyreliv

Turen tilbydes i perioden:  juni - sept

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Mere svær
  • Varighed: 2 dager. Kræver fysisk god form. Vi kommer til at gå ca. 11 km den første dag og 10 km den andet dag (stejle skråninger).
  • Mødes på stedet: Aðalstræti 17, 400 Isafjordur.  Du skal være der halv time før turens start.
  • Inkluderet: Guidet vandretur, bådtur, overnatning i telt inkl. udstyr, hjemmelavet mad på turen
  • Husk at medbringe: Camera, snacks, vandrestøvler, varmt tøj, vandtæt jakke og bukser samt en rygsæk.
  • Minimum alder: 12 år

På en 2 dages vandretur til Hornvik, kommer du til at opleve fantastiske udsigter i alle retninger over fjord, bjerge og klipper

Denne vandretur er helt fantastisk til dem som elsker den vilde natur, dyreliv og den stilhed der findes langt ude i ødemarken.
Når man befinder sig i naturparken Hornstrandir, er det svært at vælge hvilken retning man ønsker at vandre, fordi man kan ikke nå det hele på en dag. Så for dem som gerne vil på en krævende vandretur væk fra storbyens larm, er denne vandretur til Hornvik klipperne helt i top. Dette er en tur hvor du kommer til at se og opleve rigtig meget. Overalt har du en forbløffende flot udsigt. Dagene og aftenerne er helt forskellige. Om aftenen tager naturen en helt anden form hvor blandt andet polarræven kommer frem. Polarræven har bopæl på Hornvik og giver glæde til de mennesker som kommer forbi, da den er nysgerrig og kommer tit frem sent om aftenen for at søge efter mad. Om sommeren går solen derudover ikke ned og stemningen bliver helt magisk når solen spejler sig i fjorden. Det er derfor dejligt at bo i et telt i naturparken, hvor du kan nyde fuglesangen og blive et med naturen.
Husk din kamera, da oplevelsen og udsigten er helt unik.
Det findes meget vildt dyreliv på Hornvik og rigtig mange forskellige fuglearter yngler i klipperne, så dette er helt fantastisk for dyreelskeren. Man kan bruge mange timer på at kigge på fuglene.
På turen kommer gruppen til at sove i rigtig fine 2 personers telte, og vi medbringer også et stort telt hvor vi laver mad og hygger.

Vi mødes ved Adalstræti (i midtbyen i Isafjordur) kl: 8:00, her gennemgår vi dagsordenen og får svaret på alle de forskellige spørgsmål der kommer ang. turen. Derefter sejler vi fra Isafjordur havn med færgen Bjarnarnes. Vi står så af båden i Veidileysufjordur, hvor vi starter vores vandretur. Vi vandrer helt op i 500 m højde til vores basecamp, hvor vi kommer til at sove i telte (madrasser og soveposer på stedet). Til aftensmad griller vi islandsk lammekølle og hygger os langt frem på natten.
Den næste dag forsætter denne imponerede flotte vandretur, hvor der er forbløffende natur og udsigter i alle retninger. Vores guides vil fortælle jer rigtig mange historier og hjælpe med alt det praktiske. Om eftermiddagen tager vi båden tilbage til Isafjordur. Vi er i Isafjordur ca. kl: 16:00.

Praktisk info: Den første dag går vi ca. 11 km og den anden dag ca. 10 km. Man skal være i fysisk god form for at deltage på turen.

Se billeder fra Vandretur Hornvik

Isafjordur vandretur
Hornsvik vandreferie
vandretur Island
vandretur vestfjorderne Island
Hornsvik vandre ferie Island
Island vandreferie
polarræv i Island
vandreferie Island
vandretur vest Island
vandring Island

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy