Skip to main content

EN US | EN GBDE | ES | SE | DK

Thorsmork Vulkanvandretur

Vandretur med fantastisk udsigt

Thorsmork Vulkan Vandretur i Island

 • Højland


 • Tilgængelighed: 01.05 – 30.10

 • Varighed: 7-8 timer (8-10 km)

 • Vurderet sværhedsgrad: Moderat

 • Mødested: Midgard Base Camp, Dufþaksbraut 14, Hvolsvöllur. Vær der ca. 20 min før turen starter

 • Tøj: Varmt tøj (vandtæt tøj) og godt fodtøj (til vandreture)

 • Aldersgrænse: 13 år

 • Inkluderet: Vandretur i Thorsmörk med professional guides. Turen er guidet på engelsk.

 • OBS. Husk at medbringe mad og drikke. Meget smuk landskab og flotte udsigter. Ingen vandreerfaring er nødvendig, men du skal være i form nok til at vandre i 3-4 timer og udholdenhed til at vandre op i bjerge. Stien er til tider ujævn, og ruten tager dig op og ned ad bakke.


Hvis du leder efter en fantastisk vandretur i Island, i et pragtfuldt landskab, er dette turen for dig.

En fantastisk vandretur fra Thorsmork-dalen op til Fimmvorduhals-passet, som er hjem for de nye kratere Magni og Modi.

Thorsmork, en smuk dal omringet af gletsjere og bjerge, danner rammen for dagens vandretur. Turen starter ved Hvolfsvöllur. På køreturen fra Reykjavik kan du lave stop ved det mægtige vandfald Seljalandsfoss. Seljalandsfoss er et berømte vandfald, der er mest kendt for det faktum, at når forholdene er til det, kan man gå bagom det og dermed nyde det fra begge sider.

På vejen til vandreturen vil vi køre forbi Gígjökull-gletsjeren, hvor du vil kunne se nogle af effekterne af det berømte Eyjafjallajökull-udbrud i 2010. Herefter ankommer du til Thorsmork, og her vil du starte din vandring. Thórsmörk er en vandrerute der er populær blandt de lokale i Island. Her kan du se de to kratere Magni og Modi, som blev dannet under dette berygtede udbrud. Den nye lava, de store kratere, gletsjerudsigten sammen med de omkringliggende bjerge og de levende farver gør denne vandretur enestående. Højdeforøgelsen er på mellem 700-800 meter, og rutens længde er i alt omkring 8-10 km. Ingen udendørsentusiast, der besøger Island, bør snyde sig selv for Thorsmork vandreturen. Vær fysisk aktiv mens du nyder et af de mest naturskønne steder, du nogensinde vil komme til at opleve. I Thorsmork har hver sæson sin egen charme, hvilket giver dig god grund til at komme på besøg igen og igen. Vi har plads til 4-14 personer, så vores ture foregår altid i små grupper!

Husk at medbringe: Det er ekstremt vigtigt at medbringe varmt udendørstøj, vandtæt jakke & vandtætte bukser, hovedbeklædning og handsker.

Ingen vandreerfaring er nødvendig, men du skal være i form nok til at vandre i 3-4 timer og udholdenhed til at vandre op i bjerge. Stien er til tider ujævn, og ruten tager dig op og ned ad bakke. Vær opmærksom på at denne tur er moderat, og at forholdene i Thorsmork kan være strenge til tider. Vi forventer, at vores deltagere er passende klædt på og medbringer gode vandresko.

Du bliver helt sikkert overvældet over den smukke landskab Thorsmörk byder på

Se billeder fra Thorsmork Volcano vandretur


Se Video fra Thorsmork Volcano vandretur


 

Betal i danske kroner gennem
et sikkerT dansk kortsystem by NETS

 

DIBS - Payments made easy

Find placeringen på kortet!

 • Mødested: 
  Midgard Base Camp, Dufþaksbraut 14, Hvolsvöllur. Vær der ca. 20 min før turen starter

 • Pick-up: Der er ingen afhentning for denne tur

Se flere ture


Landmannalaugar perlen - 3 dage
Landmannalaugar Vandretur
Thorsmork Vulkanvandretur
Stórurð Vandretur
Hornstrandir Panorama Vandretur
Hornvík Vandretur - 2 dage
Hotspring vandring & Ridning
Laugarvegur & Fimmvörduháls Vandretur - 6 dage
Laugavegur Vandretur - 5 dage
Laugavegur Vandretur - 4 dage

  Find flere aktiviteter

  BEMÆRK VENLIGST På Island kan vejret svinge meget og turene kan derfor variere en smule, afhængigt af vejret. Island Aktiviteter og vores tur-operatører har fuld ret til at ændre ruten/rejseplanen eller annullere turen helt, med din sikkerhed for øje. Hvis vi bliver nødt til at aflyse din tur, vil du naturligvis blive refunderet. Ved booking af aktivitet, bekræfter du, at du accepterer vores vilkår.