tel   (+45) 2398 8200

logo

Thorsmork vulkanvandretur

kort landmannalaugar  Thorsmörk     12 ca.1 2 - 14 timer

Thorsmork Vulkan Vandretur

Super Jeep & Vandring Kombination i Island

Turen tilbydes 1. april - 28. oktober

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Mere svær
  • Varighed: 12 - 14 timer.
  • Pick-up: Afhentning fra din inkvartering i Reykjavik ca. kl 08:30. 
  • Inkluderet: Transport, vandretur i Thorsmörk med professional guides. Turen er guidet på engelsk.
  • Husk at medbring: Frokost, snacks og vandflaske.
  • Tøj: Det er ekstremt vigtigt at medbringe varmt udendørstøj, vandtæt jakke & vandtætte bukser, hovedbeklædning og handsker. Gode vandresko er også uundværlige på denne tur. Du kan også leje vandresko, vandtæt jakke og vandtætte bukser af os, når du booker online.
  • Højdepunkter fra turen: Pragtfulde landskaber. Informerende guides. Superjeeps.
  • Bemærk: Vær opmærksom på at denne tur er ret krævende, og at forholdene i Thorsmork kan være strenge til tider. Vi forventer, at vores deltagere er passende klædt på og medbringer gode vandresko.
  • Minimum alder: 14 år

Hvis du leder efter en fantastisk vandretur i Island, i et pragtfuldt landskab, er dette turen for dig.

En udfordrende vandretur fra Thorsmork-dalen op til Fimmvorduhals-passet, som er hjem for de nye kratere Magni og Modi.

Thorsmork, en smuk dal omringet af gletsjere og bjerge, danner rammen for dagens vandretur. Turen starter med, at vi henter dig ved dit hotel i Reykjavík, og derfra vil du blive kørt ud af byen og mod den østlige del af øen. Når vi er kørt gennem nogle få små landsbyer, ankommer vi til det første stop på dagens tur – det mægtige vandfald Seljalandsfoss. Seljalandsfoss er et berømte vandfald, der er mest kendt for det faktum, at når forholdene er til det, kan man gå bagom det og dermed nyde det fra begge sider.

Som det næste vil du komme forbi Gígjökull-gletsjeren, hvor du vil kunne se nogle af effekterne af det berømte Eyjafjallajökull-udbrud i 2010. Herefter ankommer du til Thorsmork, og fra Basar-hytten, der ligger i hjertet af dalen, vil du starte din vandring mod Fimmvorduhals - en rute der er populær blandt de lokale i Island. Her kan du se de to kratere Magni og Modi, som blev dannet under dette berygtede udbrud. Den nye lava, de store kratere, gletsjerudsigten sammen med de omkringliggende bjerge og de levende farver gør denne vandretur enestående. Højdeforøgelsen er på mellem 700-800 meter, og rutens længde er i alt omkring 16 km. Ingen udendørsentusiast, der besøger Island, bør snyde sig selv for Thorsmork-Fimmvorduhals-vandreturen. Vær fysisk aktiv mens du nyder et af de mest naturskønne steder, du nogensinde vil komme til at opleve. I Thorsmork har hver sæson sin egen charme, hvilket giver dig god grund til at komme på besøg igen og igen. Vores super jeeps har plads til 5-14 personer, så vores ture foregår altid i små grupper!

Husk at medbringe: Det er ekstremt vigtigt at medbringe varmt udendørstøj, vandtæt jakke & vandtætte bukser, hovedbeklædning og handsker. Gode vandresko er også uundværlige på denne tur. Frokost, snacks og vandflaske. Du kan også leje vandresko, vandtæt jakke og vandtætte bukser af os, hvis du kontakter os eller booker online.

Vær opmærksom på at denne tur er ret krævende, og at forholdene i Thorsmork kan være strenge til tider. Vi forventer, at vores deltagere er passende klædt på og medbringer gode vandresko.

Se Billeder fra Thorsmork Vulkanvandretur

Thorsmork-superjeeps
Thorsmork Island
Thorsmork-vulkanvandretur
Island Thorsmork
Thorsmork-vulkanvandretur
Thorsmork-vulkanvandretur
Thorsmork vandring Island
Thorsmork vandretur
Thorsmork-vulkanvandretur
vandreferie Island Thorsmork

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy