tel   (+45) 2398 8200

logo

laugarvegur trek island

kort landmannalaugar  Laugarvegur      duration 4 dage

4 dages vandretur i Island – Laugavegur

Laugavegur – scenisk vandretur i Island enten med overnatning i hytter eller telte

Turen tilbydes juni - september

  • Vurderet sværdhedsgrad:  mere svear  Mere svær
  • Varighed: 4 dage, 3 nætter, 4-7 timers vandring om dagen
  • Indkvartering: Vælg mellem hytter eller telte
  • Afhentning: Afhentning kl 07:00 ved det valgte opsamlingssted. Det kan tage op til 30 min før bussen når jeres opsamlingssted
  • Inkluderet: Transport, indkvartering i hytte/telt, bagagetransport fra overnatningssted til overnatningssted, guide, alle måltider fra frokost dag 1 til frokost dag 4. Guidet på Engelsk.
  • Bemærk: En vandring fra hytte til hytte. Baggage som bliver transporteret mellem overnatningsstede
  • Tøj og andet: Skiundertøj, vandrebukser, uld/fleece hue, 2 til 3 par tykke sokker, sovepose, rejsepude, solcreme/aftersun creme, dags rygsæk (25-40 L), Personligt first aid kit/medicin, 1-2 liter vandflaske, uld/fleece midterlag, vandtæt og åndelige bukser og jakke, handsker, vandtætte vandre sko/støvler, solbriller, baggage som bliver transporteret mellem overnatningssteder, sko til at krydse floder (fx gamle sneakers), håndklæde.
  • Højdepunkter fra turen: Pragtfulde landskaber. Informerende guides. Fremragende islandsk mad.
  • Flere deteljer:Maksimal opstigning: 600 m.
  • Minimum alder: 14 år

Laugarvegur - Oplev det magiske højland på denne vandretur i Island

Tag på denne 4 dages vandretur på den berømte Laugavegur vandrerute, og oplev det utrolige islandske højland, som er blevet formet af gletsjere og vulkaner. På denne gamle rute går I fra det geotermiske eventyrlandskab i Landmannalaugar, til de smukke birkeskove i Þórsmörk. Udforsk legendariske områder og nyd det majestætiske ru landskab i Islands højland.

På denne tur tilbyder vi overnatning i hytter eller overnatning i telte. Vælg hytte eller telt i vores booking maskine til højre.

Den første dag på turen starter med afhentning fra Reykjavik, hvor I dernæst bliver kørt til Landmannalaugar. Selve køreturen er en fantastisk oplevelse i sig selv, hvor I vil opleve mange forskellige landskaber undervejs. Køreturen tager ca. 3-4 timer. I Landmannalaugar starter den historiske vandretur langs Laugarvegur ruten til den frodige dal Þórsmörk. I vandrer gennem det smukke og farverige højlandslandskab i Landmannalaugar, og kommer blandt andet forbi bjerget Brennisteinsalda, som er det mest farverige bjerg i Island, og I gør stop ved Stórihver geotermiske kilde. Dagen ender i Hrafntinnusker, som også er kendt som obsidianørkenen. Det er her I nyder en dejlig aftensmad, lærer hinanden bedre at kende og tilbringer den første nat i den fredfyldte natur. (12km, ca. 4-5 timer)

Anden dag starter med en god morgenmad inden I går mod Álfavatn. Undervejs vil I se Reykjafjöll bjergene og Jökultungur området, hvor vilde farver står i kontrast til bløde sandfarvede toppe, og hvor I vil blive mødt af fantastiske udsigter. For at nå jeres overnatningssted ved Álfavatn skal I også krydse en flod, hvilken plejer at være en meget spændende oplevelse for rejsende i Island. (12 km, ca. 4-5 timer)

På Tredjedagen starter vandreturen med at vade igennem endnu en strøm for at komme til Mælifellssandur og ind i vulkan territorie, hvor I vil passere vulkanerne Stórasúla og Hattafell, på vej til dagens overnatningssted i Emstrur området. Hvis vejret er godt, kan I også være heldige at kunne se de berømte gletsjere Mýrdalsjökull og Eyjafjallajökull. På vej til Botnar, en grøn og frodig oase i den sorte sandørken, vil I se Markarfljótsgjúfur som er en 200 m dyb fjeldkløft. (15 km, 6-7 timer)

På den fjerde og sidste dag forsætter vi mod Þórsmörk. På vejen vil I stadig have fantastiske udsigter over gletsjerne og gå igennem Almenningar, som er en utrolig smuk kløft ved bjerget Einhyrningur (enhjørninge bjerget). Som I kommer tættere og tættere på Þórsmörk, vil i kunne se flere og flere birketræer, som sætter stemningen inden I kommer til Þórsmörk, som er kendt for sine tætte birkeskove. Her vil I nu kunne fejre at I har klaret den verdenskendte Laugarvegur rute! (15 km, ca 6-7 timer)

På køreturen tilbage til Reykjavik vil I kunne se et glimt af det elegante vandfald Seljalandsfoss.

Afbestillingsbetingelser for denne tur:
Et afbestillingsgebyr på 100% fratrækkes, hvis der afbestilles 15 dage eller senere før aktiviteten

 

Se billeder fra 4 dages vandretur til Laugarvegur

Guidet Vandretur Island
Laugarvegur Trekisland
Laugavegur Trekking Tour Iceland
Laugarvegur vandretur Island
Laugarvegur Vandretur
Laugavegur Island Vandreferie
Laugavegur Vandrerute Island
Tur Laugarvegur Island
Vandreferie Island
Vandretur Island
Vandretur Laugarvegur Island
Vandretur Laugarvegur Island 2
Vandretur Laugarvegur Island 3
Vandreferie Island Guide
Laugavegur Island Vandring
Laugavegur Vandrerute Island 2
Laugavegur Vandrerute Island 3
Laugavegur Vandrerute Island 4
Laugarvegur Vandrerute Island
Island Vandreferie Laugarvegur

 

 

 

Se Alle ture i Katogorien

 

 

logo

DIBS - Payments made easy